Alla inlägg under januari 2015

Av SimmaCyklaSpring - 10 januari 2015 10:19

När jag inte kan cykla tänker jag tillbringa helgen i stugan sittande framför brasan i mysfåtöljen och kolla på Tour De Ski.


Passade igårkväll på att friska upp surdegen, friskade upp den igen i morse och nu börjar det bli bra fart på den så om några timmar sätter jag igång en deg.



Har även lagt russin och aprikoser i vatten som har fått stått och dra hela natten. Det blir gott att ha i degen.
Nej nu skall jag in med mer ved och även ta en kopp kaffe. Vi hörs!

Av SimmaCyklaSpring - 9 januari 2015 16:46

Nej nu får jag hålla mig lugn några dagar igen. Började väl för optimistiskt efter senaste krassligheten. Tyvärr tyvärr så lär jag mig aldrig, åtminstonde verkar det ta lång tid. Nu har jag halsont och känner mig febrig igen så det är bara vila. Kör hårt ni som kan. 

Hoj så länge!

Av SimmaCyklaSpring - 6 januari 2015 14:51

Steven lovade göra mig sällskap idag igen och strax före kl nio dök han upp.


Till dagens runda hade Steven gjort i ordning ett turförslag och här håller han på att ställa in kompassen bortåt Stora Skedvi. Vi bär väl av så får jag se vad han hittat på.


Efter mycket farande på vägar jag aldrig kört förut så tog vi en paus vid sjön Nedre Klingen. Vi hade då kört 32 km så det satt bra med en vilopaus. Steven passa på att fota sin gamla skrothög.


Så då tar väl jag en bild på min gamla traktor.


Tar väl en bild på Steven också när jag ändå är igång. Här ser vi Nedre Klingen i bakrunden och isen ligger blank och fin. Sen fanns det inga möjligheter att förlänga pausen så nu var det bara att ge sig av igen. Det blev en fin tur och nu har jag cyklat varje dag sen nyår så nu får det bli en vilopaus ett tag. Blir jag inte sjuk efter alla dessa turer så får jag väl anses vara friskförklarad, även om vissa andra troligen ställer en helt annan diagnos.

På återseende!

Av SimmaCyklaSpring - 5 januari 2015 11:39

Idag var det lite kyligare så Steven hade storvantarna på. Han får väl åka och frysa när jag kör så sakta. Nu bär det av för en lite kortare runda.


Efter att ha passerat Vikmanshyttan är vi nu på väg över åkrarna mot Västerby. Solen är på väg upp och det är riktigt ljuvligt.


Steven njuter i solen och jag tror inte han behövde frysa så mycket idag.


När vi hade passerat Västerby for vi förbi Königshyttan och hade 32 km på våra mätare när vi kom hem. Snittet var drygt 20 vilket var det högsta på ett tag för min del.

Tack o hej för idag! 

Av SimmaCyklaSpring - 4 januari 2015 13:21

Steven ställer upp på lite "rehabcykling" efter att jag varit lite krasslig. Här är vi innan avfärd. Idag hade jag försökt ta bort alla backar men det är inte lätt när man drar åt Smedjebackshållet.


Här har vi en liten vilopaus för min skull efter 38 km, då har vi passerat både Norbo och Grängshammar. Nu tar vi sikte på Gustafs innan vi landar hemma i Säter igen. 

Nu när jag väl är hemma så skall jag nog likt Kronblom inta ryggläge på kökssoffan ett tag.

Tack Steven för att du "släpa" runt med mig på rulle. Vi hörs! 

Av SimmaCyklaSpring - 3 januari 2015 13:11

Idag när det var dags för en tur fick jag sällskap av  Steven, Mattias och Tomas. Alla hade dubbdäck på cyklarna så då var det bara att gasa.


Vi drog iväg mot och förbi Nisshyttan och här har vi Norn i sikte. Bitvis var det hårda och fina grusvägar och bitvis var det hårda men isiga vägar. Vi lyckades på något konstigt vis hålla oss från vurpor idag. Men inte var det långt borta ibland. Det var ungefär den här rundan vi körde sista passet innan jag blev sjuk. Då var det drygt och gick sakta. Idag var det drygt men det gick i alla fall lite fortare. Men det var för att jag fick ligga på rulle hela tiden. Även om det inte gick speciellt fort så känns det som jag är lite på gång igen. Det är skönt.

Tack för idag! 

Av SimmaCyklaSpring - 2 januari 2015 13:25

Tog en liten återhämtningsrunda idag igen för att se hur det känns. Nu är det ju inte bara orken som spökar, nej nu är frågan vilka däck man skall köra på. Lät dock dubbdäcken sitta på och bitvis var jag riktigt glad över det. Här tar jag en dricka- och vilopaus vid Myggtjärn. Sedan passera jag Nisshyttan och for via Björnbo och Aspnäs.


När jag kom nerför Bergbacken var det såhär fint efter sjökanten så det fick bli en bild till. Jag har trott att jag fått något fel på min Garmin, det har inte gått att ladda upp några data på ett tag. Men nu helt plötsligt funkar det igen. Även om det inte är mycket att skryta med så lägger jag upp dem i alla fall.

Hej så länge, vi hörs! 

Av SimmaCyklaSpring - 1 januari 2015 15:38

Ja inte Åsa-Nisse men väl Kalle på hal is. Kunde inte hålla mig idag trots att jag tänkte vänta en dag till innan jag skulle ta mig en tur. Men när klockan närmade sig två drog jag iväg på en liten tur.


For mot Solvarbo men det var inget vidare före så jag tog höger i Solvarbo och drog mot Mårtensgård. Som ni ser så blev det ju inte bättre precis, nej det blev ännu halare. Trots att jag har dubbdäck så kändes det inte säkert kan jag lova. Det var i alla fall skönt att komma ut i friska luften. Blev bra precis 20 km i väldigt lugnt tempo. 

Nu är det bara att hoppas att det inte blir som efter förra turen, vakna dagen efter med feber. Förra turen var ju dagen före julafton så jag har hållit mig lugn ett tag. Men nu vill jag inte vara lugn längre. Nu vill jag gasa, bara krafterna kommer tillbaks.

Hej, vi hörs!

Presentation

Fråga mig

26 besvarade frågor

Strava

 

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6
7
8
9 10 11
12
13
14
15 16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Januari 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

ALLMÄNT


Ovido - Quiz & Flashcards