Direktlänk till inlägg 22 oktober 2011

Löparlördag i strålande väder.

Av SimmaCyklaSpring - 22 oktober 2011 14:18

Lördagslöpningen lockade hela tolv löpare, nåja jag var visserligen cyklist men räknas väl ändå. En var ny för dagen, det var Erik som var på hembesök från Stockholm. Skoj skoj, så har ni bekanta som är på tillfälligt besök så ta med dom på en runda. I detta gäng är alla välkomna.

   Här ser vi knästående, Malin, Anna, Märit, Lisa och Thomas. I bakre ledet, Rebecca, Jonas, Emil, Johan, Lisa och Erik. Efter lite information om dagens tur och sedvanlig uppställning för fotografen så bar det av.


  Först bar det av över Siggebo och Ovangårdarna. Här är vi på väg nerför Bygatan för att runda "gamla Dalsbyn"


  Efter att ha passerat kyrkan svängde ett par av mot simhallen igen och fick på det viset sex km. När vi (dom) andra sedan kom till kiosken vi badplatsen fortsatte ett par runt Ljustern och för dessa blev det 15 km.


  Övriga tog vägen upp över Åsen, sedan mot Kullsveden och mot Nisshyttan. Säfstjärn rundades innan dom tog sikte på Dalkarsnäs för att sedan runda Ljustern. Här passerar dom golfbanan i solskenet.


  Nu är det inte långt kvar, men Marias intervallpass runt 800-m slingan efter "golfen" lockade så det blev ett varv av bara farten på den. När dom sedan var tillbaka hade dom drygt 20 km avklarade. Ingen dålig start på en lördagmorgon.

Några passade även på att simma några vändor vilket är en underbar avslutning på ett träningspass. Nu laddar vi batterierna inför tisdagens pass.

Hoppas vi ses då. Tjingeling tjingeling, kom och spring.

Kalle.

 
 
Ingen bild

Lisa

22 oktober 2011 14:43

Himla härligt idag, fint väder och härligt gäng!! Fina bilder!:)

 
Ingen bild

Nina

22 oktober 2011 18:13

Å vad härligt, bra jobbat allihop !! å kul att du va med Erik :). Jag hade också tänkt att vara med idag men vaknade med ont i halsen :(.

 
Ingen bild

Kalle

22 oktober 2011 22:09

Jajamen, och dom två sista bilderna får vi tacka Jonas för.
Krya på dig Nina så ses vi framöver.

 
Ingen bild

Jessica

23 oktober 2011 16:27

Vilken härlig tur ni ser ut att ha haft, själv hoppas även jag att min hosta och halsont ska ge med sig till tisdagens pass!

 
Ingen bild

Maria

24 oktober 2011 19:51

ahhh vilken härlig tur ni ser ut att ha haft !
och deltagar rekord !

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av SimmaCyklaSpring - Söndag 5 maj 13:26

Än är jag inte igång med någon cykling.Jag kan åtminstonde klä mig själv sånär som att få på mig strumporna. Då får Lena rycka in. Jag trodde jag skulle klara mig på värktabletter i tio dagar, fick för mig att läkaren sa så. Men när jag kollade va...

Av SimmaCyklaSpring - Onsdag 1 maj 13:21

Nöjd hemkommen från en fin MTB-runda sitter jag och myser. Ser fram mot Billingeracet den 4:e maj i Skövde. Har tränat riktigt bra men har väntat in i det längsta med att anmäla mig. Brukar ju ofta bli något knas på slutet. Vet inte hur många tävl...

Av SimmaCyklaSpring - Torsdag 11 april 14:07

Efter att ha cyklat inne hela vintern var det till slut dags att byta kedja på racern. Visserligen satte jag ner den i källaren igen för det blir att köra MTB nu till att börja med när jag börjar med utecykling.   Har även köpt ett par watt...

Av SimmaCyklaSpring - Lördag 6 april 15:20

Ja här är det full fart så jag kommer mig knappt för att skriva. Mycket källarcykling har det blivit. Nu är jag redo för ett av vinterns många pass.   Fick "låna" två av barnbarnen ett par dagar, och nätter. Här är det sängdags och sagoläsn...

Av SimmaCyklaSpring - Torsdag 21 mars 15:21

Idag tog Lena o jag till att börja med en promenad vid Hundfjället.  Johan, Inez, Lisa och Ally tog några vändor i slalombacken.  Här bär de iväg i stora liften.  Efter ett tag satte jag igång att grilla korv.  Lena håller koll...

Presentation

Fråga mig

26 besvarade frågor

Strava

 

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3 4
5
6
7
8
9
10 11
12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22 23
24
25 26 27 28 29 30
31
<<< Oktober 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

ALLMÄNT


Ovido - Quiz & Flashcards